Γιατί επιλέξτε συνδεμένη την πλαστικό μηχανή;

September 21, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιατί επιλέξτε συνδεμένη την πλαστικό μηχανή;

Σύμφωνα με το υλικό που σύνδεσε η μηχανή υιοθετεί, σύνδεσε τα motoris που διαιρούνται σε τύπους πλαστικού και μετάλλων. Σημαίνει ότι το υλικό του μέρους κατοικίας είναι πλαστικό ή μέταλλο. Στην πραγματικότητα, τα εργαλεία μετάλλων μας περιλαμβάνουν τη μεταλλουργία δύναμης και την επεξεργασία υλικού. Αλλά στην πραγματικότητα, καμία μέταλλο θέματος ή πλαστική έκδοση, έχουν τα πλεονεκτήματα και τους περιορισμούς τους. Εδώ είναι οι λόγοι για συνδεμένη την πλαστικό μηχανή.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιατί επιλέξτε συνδεμένη την πλαστικό μηχανή;  0

 

1. Χαμηλότερο κόστος: Γενικά, το κόστος παραγωγής του πλαστικού εργαλείου είναι φτηνότερο από αυτό του εργαλείου μετάλλων. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει συνήθως καμία ανάγκη για τη δευτεροβάθμια λήξη, τα πλαστικά εργαλεία αντιπροσωπεύουν χαρακτηριστικά ένα 50% στην αποταμίευση 90% σχετικά με τα σφραγισμένα ή επεξεργασμένα στη μηχανή εργαλεία μετάλλων, σύμφωνα με την τεχνολογία πλαστικών.

2. Χαμηλού θορύβου: Η ισχυρή απόδοση απορρόφησης κλονισμού της πλαστικής μηχανής εργαλείων συμβάλλει σε χαμηλού θορύβου κατά τη λειτουργία.

3. Υψηλός βαθμός της ελευθερίας σχεδίου: Το φορμάροντας πλαστικό προσφέρει την αποδοτικότερη γεωμετρία εργαλείων από το μέταλλο. Η σχηματοποίηση είναι ιδανική για τη δημιουργία των μορφών, όπως τα εσωτερικά εργαλεία, τα εργαλεία συστάδων, και τα εργαλεία σκουληκιών, όπου το κόστος για τις στο μέταλλο μπορεί να είναι απαγορευτικό.

4. Υψηλή ακρίβεια: Το πλαστικό εργαλείο μπορεί να επιτύχει τη υψηλή ακρίβεια με τη συνεπή υλική ποιότητα και τον ακριβή φορμάροντας έλεγχο διεργασίας.

5. Ισχυρή ικανότητα ρουλεμάν: Δεδομένου ότι τα πλαστικά εργαλεία μπορούν να είναι ευρύτερα από τα εργαλεία μετάλλων, μπορούν να επιτύχουν τη μεγαλύτερη μεταφέρουσα ικανότητα και περισσότερη μεταφορά δύναμης σε ένα ενιαίο στάδιο.

6. Αντίσταση διάβρωσης: Αντίθετα από τα εργαλεία μετάλλων, τα πλαστικά εργαλεία δεν διαβρώνουν επειδή είναι nonconductors. Η σχετική αδράνειά τους σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα υδρόμετρα, τους ελέγχους εργοστασίων χημικής βιομηχανίας, και άλλες καταστάσεις που μπορούν να προκαλέσουν τη διάβρωση ή την υποβάθμιση των εργαλείων μετάλλων.

7. Λίπανση: Έμφυτο lubricity πολλών πλαστικών τους καθιστά πολύ κατάλληλους για τους εκτυπωτές υπολογιστών, τα παιχνίδια, και άλλες καταστάσεις χαμηλός-φορτίων που απαιτούν τα ξηρά εργαλεία. Τα πλαστικά μπορούν επίσης να λαδωθούν με το λίπος ή το πετρέλαιο.

8. Ελαφρύς: Το βάρος του πλαστικού εργαλείου είναι συχνά ελαφρύτερο από αυτό του εργαλείου μετάλλων.

9. Καλή εκτέλεση απορρόφησης κλονισμού: Το πλαστικό εργαλείο έχει περισσότερη φέρουσα δύναμη από το εργαλείο μετάλλων επειδή το πλαστικό μπορεί να εκτρέψει για να απορροφήσει το φορτίο αντίκτυπου. Κάνει επίσης μια καλύτερη εργασία της διανομής των εντοπισμένων φορτίων που προκαλούνται από τα λάθη μη ευθυγράμμισης και εργαλείων.

 

Περιορισμοί των πλαστικών εργαλείων

Έναντι του εργαλείου μετάλλων, το πλαστικό εργαλείο έχει τους περιορισμούς του χαμηλού συντελεστή της ελαστικότητας, της χαμηλής μηχανικής δύναμης, της κακής απόδοσης διεξαγωγής θερμότητας, και ενός μεγάλου συντελεστή της θερμικής επέκτασης. Η θερμοκρασία είναι ο κύριος παράγοντας που έχει επιπτώσεις στην ένδυση, και η ταχύτητα περιστροφής και η ροπή μετάδοσης είναι περισσότεροι σοβαροί παράγοντες που έχουν επιπτώσεις στη θερμοκρασία και την ένδυση επιφάνειας δοντιών, οι οποίοι περιορίζουν τη χρήση πλαστικό εργαλείο στις υψηλές περιπτώσεις φορτίων και μεγάλης ταχύτητας.