Μηχανή εργαλείων στις εφαρμογές 5G

September 21, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μηχανή εργαλείων στις εφαρμογές 5G

Η εφεύρεση 5G ανοίγει μια νέα εποχή του Διαδικτύου των πραγμάτων (μέρος), στερεώνοντας το δικτυωμένο μετασχηματισμό, μεταλλαγμένος μετασχηματισμός, και ο μετασχηματισμός στους διάφορους τομείς όπως η βιομηχανική παραγωγή, ιατρική εκπαίδευση, έξυπνο σπίτι, αστική διαχείριση. Αυτή η μετάβαση θα εισαγάγει το τμήμα πυρήνων, μηχανές εργαλείων, χρησιμοποιώντας στην εφαρμογή 5G.

 

1. Ο σταθμός βάσης 5G

Δείτε το σταθμό βάσης 5G στο ύψος, το οποίο καθορίζει την περιφερειακή δύναμη σημάτων με τη ρύθμιση της γωνίας κεραιών. Το τμήμα πυρήνων της κεραίας 5G είναι το κιβώτιο ταχυτήτων κίνησης μικροϋπολογιστών. Οδηγημένη από τη μηχανή εργαλείων, η δομή βιδών ωθεί τους συνδέσμους ακρίβειας για να ρυθμίσει αυτόματα τη γωνία κεραιών και να καλύψει ένα μεγαλύτερο πλήθος

 

2. Τα κάμερα παρακολούθησης

Μια άλλη κοινή εφαρμογή είναι τα κάμερα παρακολούθησης. Λόγω της ανάπτυξης της τεχνολογίας 5G, η τεχνολογία καμερών αναβαθμίζει επίσης με μια γρήγορη ταχύτητα. Παραδείγματος χάριν, αυτή η μεγάλη PTZ κάμερα, η της οποίας παν-κλίση υιοθετεί τη stepper συνδυασμού μηχανή και το τριφασικό πλανητικό εργαλείο ως δομή κίνησης για να ρυθμίσει αυτόματα την ταχύτητα εισαγωγής και ροπή εισαγωγής του κιβωτίου ταχυτήτων. Τέτοιο τη σχέδιο επιτρέπει στη κάμερα για να κινηθεί σταθερά και γρήγορα κατά στροφή της γωνίας του, καθώς επίσης και το προσδιορισμό θέσης και την καταδίωξη του στόχου ακριβώς.

PTZ camera motor

3. Η τηλεδιάσκεψη τηλεπαρουσίασης

Το σύστημα κίνησης για την τηλεδιάσκεψη τηλεπαρουσίασης χρησιμοποιεί το πλανητικό κιβώτιο ταχυτήτων για να οδηγήσει τον κύριο περασμένο κλωστή άξονα για να κινήσει τη κάμερα από το σύνολο κιβωτίων ταχυτήτων ακρίβειας, το οποίο επιτρέπει στη κάμερα για να ρυθμίσει τη γωνία και την εστίαση ομαλά και σταθερά. Η τηλεοπτική σύσκεψη είναι μια πολύ καλύτερη εμπειρία από ήταν. Μέσα στον επίσημο πίνακα, υπάρχουν επιδείξεις κτυπήματος που κρύβονται σε το. Το εξειδικευμένο πλανητικό κιβώτιο ταχυτήτων κάνει την επίδειξη κτυπώντας όταν η αρχή συνεδρίασης, και γυρίζοντας κάτω κατά το λήξη της συνεδρίασης. Τέτοιο σχέδιο είναι όχι μόνο όμορφο αλλά εξοικονόμηση χώρου.

 

4. Η περιστρεφόμενη οθόνη

Έπειτα, εισάγετε σας στην ενότητα κίνησης περιστροφής οθόνης. Πίσω από την οθόνη, το πλανητικό καρύδι βιδών κιβωτίων ταχυτήτων και τροφών μικροϋπολογιστών τίθεται ως στόχος να ελέγξει την οθόνη που ανυψώνει και που περιστρέφεται σταθερά. Εκτός αυτού, η ενότητα κίνησης περιστροφής οθόνης μπορεί να αντιστοιχηθεί τα διάφορα είδη οθονών όπως η διαφήμιση των οθονών, των οθονών υπολογιστή, και των οθονών TV. Μπορεί ακριβώς να ρυθμίσει τη γωνία οθόνης σε αυτό που θέλετε, δίνοντας σας μια άνετη εμπειρία προσοχής.

 

5. Τα γυαλιά VR

Στον τομέα των συσκευών αναψυχής, τα γυαλιά VR είναι μια από τις καυτότερες συσκευές. Η ενότητα κίνησης ρύθμισης εστίασης καμερών μικροϋπολογιστών μέσα στα γυαλιά VR επιτρέπει αυτόματα να ρυθμίσει το μέγεθος και στρέφεται σύμφωνα με τα προσωπικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα. Ακόμη και ενοχλείστε από τη μυωπία, μπορεί επίσης να προσαρμοστεί στην απόσταση αντικειμένου για να παρουσιάσει σαφώς την εικόνα.

VR glasses motor

 

Εκτός από τις εφαρμογές προαναφερθείσες, υπάρχουν πολυάριθμες χρήσεις συστημάτων κίνησης μικροϋπολογιστών στον τομέα 5G. Και με το 5G η τεχνολογία αναπτύσσεται με μια γρήγορη ταχύτητα, άλλες τεχνολογίες συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας κίνησης μικροϋπολογιστών χαράζοντας το επίσης. Έτσι μπορούμε να δώσουμε περισσότερη προσοχή σε το.