Παράμετροι μηχανών σκυλιών ρομπότ

November 29, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Παράμετροι μηχανών σκυλιών ρομπότ

Η μηχανή σκυλιών ρομπότ είναι ένα σύστημα μετάδοσης μηχανών εργαλείων μικροϋπολογιστών που χρησιμοποιείται για την ευφυή κοινή κίνηση σκυλιών ρομπότ. Η κύρια δομή μετάδοσης αποτελείται από τη μηχανή κίνησης (μηχανή μικροϋπολογιστών) και το κιβώτιο ταχυτήτων (μειωτής). Η κοινή μηχανή σκυλιών ρομπότ μπορεί να οδηγήσει το σκυλί ρομπότ για να περπατήσει προσαρμοστικά. Επιτρέπει στο σκυλί ρομπότ για να αναρριχηθεί στις κλίσεις και να περπατήσει στη χαλικοστρωμένη πορεία. Κινούμενη προς τα εμπρός, προς τα πίσω, προς τα πάνω, προς τα κάτω, η γωνία παρεκκλίσεων, η γωνία πισσών και η γωνία ρόλων μπορούν να ελεγχθούν πότε περπατώντας σε ένα ανώμαλο πεζούλι. Αυτό το είδος τεχνικών παραμέτρων πρέπει να προσαρμοστεί, όπως η δύναμη παραγωγής, ροπή παραγωγής, θόρυβος, ακρίβεια, τρόπος μετάδοσης κιβωτίων ταχυτήτων, απόδοση μηχανών κίνησης. ZHAOWEI τα μηχανήματα & η Co. ηλεκτρονικής, ΕΠΕ είναι δεσμευμένα στην παροχή μιας περιεκτικής υπηρεσίας προσαρμογής.

Παράμετροι της μηχανής σκυλιών ρομπότ:

Υλικό Μέταλλο
Εξωτερική διάμετρος 24mm
Λειτουργούσα θερμοκρασία -20℃~+100℃
Κατεύθυνση της περιστροφής cw&ccw
Σπασμωδική κίνηση εργαλείων ≤3°
Τάση (προαιρετική) 3V~24V
Ρουλεμάν Πορώδης συμπεριφορά/συμπεριφορά κυλίσματος
Ταχύτητα εισαγωγής ≤15000rpm
Αξονικός endplay ≤0.3mm/≤0.2mm
Τρέχων 300mA ανώτατος
Ακτινωτό φορτίο στον άξονα παραγωγής ≤120N/≤170N
Μηχανές (προαιρετικές) Stepper/DC μηχανή

Προσαρμογή

 

Όνομα προγράμματος: Κοινή μηχανή ρομπότ

Υπόβαθρο προγράμματος: Στη σύντομες αλληλεπίδραση και την επικοινωνία απάντησης, η συνεχής μηχανή εργαλείων για το ρομπότ χρησιμοποιείται για να οδηγήσει τις ενώσεις του ρομπότ, το οποίο απαιτεί μια μεγάλη δύναμη--μαζική αναλογία και την αναλογία ροπή--αδράνειας, την υψηλή αρχική ροπή, τη χαμηλή αδράνεια, και μια ευρεία και ομαλή σειρά ρύθμισης ταχύτητας. Ιδίως, η ρομποτική πένσα πρέπει να χρησιμοποιήσει μια μηχανή ρομπότ με έναν μικρούς όγκο και μια μάζα, και μια μεγάλη ικανότητα υπερφόρτωσης σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Επίτευγμα: Το ρομπότ συνδυάζεται με σερβο μηχανή ρομπότ ZHAOWEI την πλανητική, η οποία μπορεί πολύ να βελτιώσει την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα του ρομπότ. Η ΣΥΝΕΧΗΣ μηχανή εργαλείων για το ρομπότ έχει τις δύο σταδίων, τριφασικές, και τεσσάρων σταδίων αλλαγές μετάδοσης. Η αναλογία μείωσης, η εισαγμένες ταχύτητα και η ροπή του κιβωτίου ταχυτήτων μπορούν να ρυθμιστούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις σχεδίου της μηχανής ρομπότ.