Αρχική Σελίδα

Shenzhen ZhaoWei Machinery & Electronics Co. Ltd.

καλής ποιότητας Πλαστικό πλανητικό κιβώτιο ταχυτήτων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Πλαστικό πλανητικό κιβώτιο ταχυτήτων για τις πωλήσεις
το zhaowei μπορεί να κάνει πραγματικά καλό στο σχέδιο και την κατασκευή του εργαλείου. Οι πεπειραμένοι μηχανικοί μας βοηθούν να λύσουμε τα προβλήματα που συναντηθήκαμε.

—— Annie Thomson

τα κιβώτια ταχυτήτων από τους προσαρμόζονται με υψηλό - ποιότητα. δεδομένου ότι τα προγράμματά μας είναι ειδικά, μπορούν να προσαρμόσουν ως απαιτήσεις μας, το οποίο είναι τέλειο.

—— Harald Madl

Σας ευχαριστούμε ZHAOWEI για να κάνετε το πρόγραμμά μας να τρέξει ομαλά.

—— leonid davydenko

Τα τεχνικά ζητήματα που επιλύονται, φήμη είναι πολύ καλά.

—— Scott Beresford

Είμαι Online Chat Now

Shenzhen ZhaoWei Machinery & Electronics Co. Ltd.

1 2 3
Shenzhen ZhaoWei Machinery & Electronics Co. Ltd. Shenzhen ZhaoWei Machinery & Electronics Co. Ltd. Shenzhen ZhaoWei Machinery & Electronics Co. Ltd.
εργοστάσιο Παρουσίαση γραφείο υποδοχής zhaowei Περιβάλλον Γραφείου

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Zhaowei
Αριθμός Υπαλλήλων : 3000~3500
Ετήσιες πωλήσεις : 35000000-50000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2001
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

  

Τα μηχανήματα Shenzhen ZHAOWEI & η Co. ηλεκτρονικής, ΕΠΕ καθιερώθηκαν το 2001, παρέχουμε τη συνολική λύση κίνησης για τους πελάτες από το σχέδιο, επεξεργασία σχεδίασης, συστατική κατασκευή και συνέλευση.

Κύρια προϊόντα:
Κιβώτιο ταχυτήτων μείωσης ακρίβειας και η διάμετρός του: 3.4mm38mm, τάση: 1.5-24V, δύναμη: 0.01-40W, ταχύτητα παραγωγής: 5-2000rpm και ροπή παραγωγής: 1.0 τα μέρη και οι συνελεύσεις εγχύσεων σκονών του gf.cm το -50kgf.cm, πλαστικού ακρίβειας και μετάλλων, προσάρμοσαν τα συστήματα κίνησης σκουληκιών μικροϋπολογιστών και εργαλείων, ακριβείς ηλεκτρομηχανικές ενότητες κινήσεων, και μπορούμε προϊόντα συνήθειας ως απαιτήσεις.

Εφαρμογή: Αυτοκινητική μονάδα, αυτόματη κουζίνα & τουαλέτα, εγχώριο applicance, όργανο & μετρητής, ιατρική εφαρμογή, προσωπική φροντίδα, όργανο ελέγχου ασφάλειας, η ψηφιακή Carema, πρότυπα aeroplance και παιχνίδι, κ.λπ.

 

 

ZHAOWEI έχει τη μεγάλη ικανότητα κατασκευής με 165 σύνολα μηχανών εγχύσεων από Sumitomo, 35 αυτόματες γραμμές συνελεύσεων. Η δυνατότητα σχεδίασης περιλαμβάνει AGIE EDM, την τέμνουσα μηχανή καλωδίων AGIE, και MAKINO, FANUC, RODERS CNC.

 

 

 

 

Το κατασκευαστικό κέντρο έχει την τέμνουσα μηχανή καλωδίων AGIE, AGIE EDM, MAKINO EDM, FAUNC, RODERS CNC.

Με το εργαλείο της ΟΖΑΚΑ που παγιδεύουν τη συσκευή και το εργαλείο που μετρά το κέντρο, ZHAOWEI μπορεί να εγγυηθεί το εργαλείο και το κιβώτιο ταχυτήτων υψηλά - ποιότητα και πρότυπα που καλύπτουν ή υπερβαίνουν τις απαιτήσεις πελατών.

 

 

 Ομαδοποιημένη από τους γιατρούς, τους κυρίους και τους ανώτερους μηχανικούς, η ομάδα Ε&Α παρέχει τη συνολική λύση πελατών από το σχέδιο, τρισδιάστατη προσομοίωση και βελτιστοποιεί, συλλογή στοιχείων & ανάλυση, από τη FAI στη μαζική παραγωγή.

Εισαγωγή σχεδίου κιβωτίων ταχυτήτων

Με την μόνος-αναπτυγμένη πλατφόρμα σχεδίου εργαλείων που μπορεί να σχεδιάσει και να υπολογίσει αυτόματα τις παραμέτρους εργαλείων και να χτίσει το πρότυπο προσομοίωσης του εργαλείο-ζευγαριού volute, του εργαλείο-ζευγαριού κώνων και του εργαλείο-ζευγαριού προσώπου, ZHAOWEI έχει πολλή εμπειρία πλαισιωμένο στο υπολογιστής σχέδιο.

 

Τροποποίηση σχεδιαγράμματος δοντιών εργαλείων

 

ZHAOWEI η πλατφόρμα σχεδίου κιβωτίων ταχυτήτων έχει μια συμπαθητική απόδοση στο συντελεστή τροποποίησης εργαλείων, παγιδεύοντας τον υπολογισμό γωνίας, αναλογία ολίσθησης εργαλείων, επαφή και επικαλύπτει την αναλογία βαθμολόγηση. Στο στάδιο ανάπτυξης παραγωγής, είναι χρήσιμο να βελτιωθεί η απόδοση θορύβου κιβωτίων ταχυτήτων, να βρεί το χρόνο ζωής κιβωτίων ταχυτήτων πιό μακροχρόνιο. 

 

Δυναμικά προσομοίωση κιβωτίων ταχυτήτων και FEA

Στο στάδιο αναθεώρησης σχεδίου εργαλείων, ο μηχανικός θα χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα σχεδίου ZHAOWEI για να διευθύνει την προσομοίωση σχεδίου και FEA για να ελέγξει τις παραμέτρους σχεδίου και την απόδοση δύναμης εργαλείων.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen ZhaoWei Machinery & Electronics Co. Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Zhang

Τηλ.:: 86-0755-27322645

Φαξ: 86-755-27323949

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)